Uterum med inglasning

Ett uterum kan se olika ut. När du ska bygga ett uterum är det dina önskemål och behov som står i fokus.

Det finns många goda skäl till att bygga ett uterum.. Kanske av praktiska skäl, kanske för att få ett extra rum där man kunna njuta av sena sommarkvällar som sedan övergår till kyliga höstkvällar. Att ditt uterum blir din nya favoritplats är inte en omöjlighet. 

Skräddarsydd lösning efter dina önskemål

Att bygga ett inglasat uterum är en investering som ger dig ökad livskvalité, men kommer också att öka värdet på ditt hus. På Karlsson & Dahl Glasmästeri kan vi hjälpa dig att ta fram en skräddarsydd lösning efter dina önskemål och ditt hus unika förutsättningar. 

Vi erbjuder allt från enkla lösningar som skyddar mot väder och vind, till avancerade system som håller värmen även under vintertid. Tillsammans bygger vi ditt nya favoritrum.

Läs mer om uterum från Schüco: schueco.com/se/privatkunder/uterum-vintertraedgardar 

Vill du veta mer om våra uterum och inglasningar? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss, så berättar vi mer om vilka alternativ som finns och hur vi kan hjälpa dig.

Inspiration för inglasning

Kontakt

 

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i "skräpkorgen" vårt svarsmail kan hamna där.