Tillverkning av aluminiumpartier

Behöver du hjälp med specialtillverkning av måttanpassade aluminiumpartier? På Karlsson & Dahl Glasmästeri tillverkar vi aluminiumpartier av högsta kvalité till såväl privatkunder som företag.

Vi ställer höga krav på såväl design som funktion utan att göra avkall på ett perfekt slutresultat. Du förtjänar det bästa. Därför väljer vi våra leverantörer och samarbetspartners med lika stor omsorg. Allt för att du ska få just det bästa. 

Skräddarsydda lösningar med dina behov i fokus

Standardlösningar gör ofta att man får kompromissa med design eller funktion. I vissa fall får man kompromissa på båda fronter, vilket vi anser att du inte ska behöva göra. När du köper specialtillverkade partier av oss får du en skräddarsydd lösning där du slipper kompromissa och får exakt vad du vill ha.

Tillverkningen av aluminium partierna sker i vår verkstad i Varberg utifrån dina unika behov och önskemål. Oberoende av om du vill ha partier med skjut- eller vikfunktion, måttanpassade fönster eller fasader kan vi lösa det. Vi erbjuder lösningar för alla tycken och kan hjälpa dig med allt från rådgivning och planering, till produktion och montering.

Kontakta oss gärna och berätta mer om dina idéer, så tar vi det därifrån.

 

Kontakt

Sedan Februari 2018 finns vi på
Stormhallsvägen 2 (mitt emot Brandstationen)

Vi ligger jämte Mekonomen vid Varberg enda
trafikljuskorsning. Lätt att hitta och lätt att parkera.

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i ”skräpkorgen” vårt svarsmail kan hamna där.