Måttanpassade stänkskydd i glas 

Stänkskydd i glas är ett såväl snyggt som lättskött alternativ till traditionellt kakel. Med stänkskydd i glas förnyar och förändrar du enkelt ett rums karaktär på ett annorlunda sätt. Stänkskydd i glas används ofta i köket, men är ett alternativ som funkar lika bra i duschen eller tvättstugan. 

Lackerade glas är vad vi i första hand rekommenderar. Det är mer lättskött, samt enklare och att montera. De glas vi erbjuder finns i ett antal standardkulörer, men har du en specifik färg som du vill att glaset ska vara går det givetvis även att få i specialkulör.

Oberoende av om du vill beställa glaset i stora partier i spegelglas utan fogar eller i mindre partier med olika vinklar, så kan vi på Karlsson & Dahl Glasmästeri hjälpa dig att ta fram den perfekta lösningen efter dina önskemål. 

Vill du ha ytterligare information om våra stänkskydd i glas är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi berättar gärna vilka alternativ som finns och hur vi kan hjälpa dig.

Inspiration för glas i kök

Kontakt

Sedan Februari 2018 finns vi på
Stormhallsvägen 2 (mitt emot Brandstationen)

Vi ligger jämte Mekonomen vid Varberg enda
trafikljuskorsning. Lätt att hitta och lätt att parkera.

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i ”skräpkorgen” vårt svarsmail kan hamna där.