Sol- och säkerhetsfilm i olika utföranden

Solskyddsfilm reflekterar och reducerar UV-strålningen med upp till 98%. Eftersom att solenergin som passerar genom glaset minskar kraftigt sänks inomhustemperaturen i snitt med 3-5 grader. Samtidigt som inomhusklimatet blir behagligare minskar dessutom blekning och missfärgning av inredningen. 

Vi erbjuder solskyddsfilmer i en mängd olika utseenden med upp till 10 års garanti.

Säkerhetsfilm används på fönster och dörrar för att förstärka glaset mot inbrottsförsök, skadegörelse eller olyckshändelser. Glas som är utrustat med säkerhetsfilm är väldigt svårt att förstöra eftersom att filmens syfte är att hålla ihop glaset, samt minska konsekvenserna av krossat glas. På så vis skyddas även ägodelar och annat material som annars kan förstöras av glassplitter.

Vi erbjuder säkerhetsfilm i olika tjocklekar för olika användningsområden med upp till 10 års garanti.

Önskar du kombinerat sol- och säkerhetsfilm kan vi givetvis hjälpa dig att ta fram den optimala lösningen efter dina behov. Ta gärna kontakt med oss och berätta om dina behov, så tar vi det därifrån.

Kontakt

 

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i "skräpkorgen" vårt svarsmail kan hamna där.