Orangeri efter dina behov och önskemål

Att bygga ett orangeri finns det många goda anledningar till, oberoende av om det är av praktiska skäl eller för att man helt enkelt vill komma närmare naturen. Ett orangeri mer än ett ställe för dina växter att gro. För många fungerar orangeriet som en samlingsplats eller oas att gå till för en lugn stund. 

Likväl som att orangeriet kan ta ett eventuellt odlingsintresse till en ny nivå, så kan det också fungera som en plats att samlas på till långt in på höst – eller varför inte året runt om man väljer isolerade partier. Ditt orangeri kommer garanterat bli ditt nya favoritrum.

Ett orangeri ökar såväl livskvalitén som fastighetsvärdet

Att bygga ett orangeri kan dessutom öka värdet på din fastighet, vilket säger något om hur efterfrågat det är med orangerier. Att bygga ett orangeri innebär kort sagt en investering i både ökad livskvalité och ökat fastighetsvärde.

På Karlsson & Dahl Glasmästeri erbjuder vi system från Schüco som utformas efter dina unika behov och önskemål. Vi hjälper dej naturligtvis med projektering och montering.

Läs mer om orangerier från Schüco: https://www.schueco.com/se/privatkunder/uterum-vintertraedgardar 

Vill du ha ytterligare information om de orangerier som vi kan erbjuda? Ta gärna kontakt med oss och berätta om dina önskemål och idéer, så kan vi presentera vilka alternativ som finns att tillgå därefter och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

Kontakt

 

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i "skräpkorgen" vårt svarsmail kan hamna där.