Glasservice för alla behov

Behöver du hjälp med att byta glas, omkittning av fönster eller annan glasservice? Oberoende av hur ditt behov ser ut, så kan vi på Karlsson & Dahl Glasmästeri bistå med den service som du behöver.

 

Omkittning av fönster

 

För att förlänga livslängden på dina träfönster och på sikt spara pengar är det viktigt att skydda dem mot fukt. Ser de dessutom slitna ut kan det vara på tiden att ge dem lite kärlek, för under ytan kan de vara i bra skick. Vi utför traditionella omkittningar av fönster som får dem att se som nya ut igen.

 

Viktigt! Har du fönster som är över 30 år gamla är det av stor vikt att du informerar oss om detta. Det har framkommit att cirka 14% av fönsterkittet i fönsterbågar som är tillverkade före 1982 innehåller hälsofarlig asbest. För att säkerställa att vår personal inte utsätts för asbest vid bortfräsning av fönsterkitt skickar vi av den anledningen alltid kittprov på analys om årtal inte finns dokumenterat, vilket brukar ta 3-5 arbetsdagar.

Fönsterglas till alla typer av fönster

 

En fönsterruta är tålig, men ibland är olyckan framme och glaset behöver bytas. En trasig ruta kan både se ful ut och skada husets isolering. 

 

Att byta rutan på egen hand kan vara omständigt med risk att skära sig. På Karlsson & Dahl Glasmästeri vet vi hur detta ska åtgärdas och vi kan hjälpa dig att byta fönsterglaset, oavsett vilken typ av fönster det handlar om.

Kontakt

Sedan Februari 2018 finns vi på
Stormhallsvägen 2 (mitt emot Brandstationen)

Vi ligger jämte Mekonomen vid Varberg enda
trafikljuskorsning. Lätt att hitta och lätt att parkera.

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i ”skräpkorgen” vårt svarsmail kan hamna där.