Vi erbjuder snygga och säkra glasräcken till ditt hem

Ett räcke kan se ut på många sätt, men på Karlsson & Dahl Glasmästeri föredrar vi naturligtvis ett i glas. Med ett glasräcke kan du modernisera vilket hus som helst och det släpper in mer dagsljus. Glas ger helt enkelt ett effektfullt och lyxigt intryck såväl utomhus som inomhus. 

Vissa tror att ett glasräcke bara är snyggt, men inte särskilt säkert eller enkelt att hålla rent. Men faktum är att glasräcke är raka motsatsen. Du får en snygg, säker och nästintill underhållsfri lösning som passar alla inredningsstilar.

Är du intresserad av ett räcke helt i glas? Eller vill du kanske ha ett räcke med stolpar i rostfritt- eller galvaniserat stål eller aluminium ? Vi kan hjälpa dig med allt från rådgivning och planering, till leverans och montering av ett måttanpassat räcke efter dina unika önskemål. Tillsammans hittar vi den optimala lösningen som passar dig och ditt hem. 

Vill du veta mer om våra glasräcken? Ta då gärna kontakt med oss, så berättar vi mer.

Inspiration för glasräcken

Kontakt

Sedan Februari 2018 finns vi på
Stormhallsvägen 2 (mitt emot Brandstationen)

Vi ligger jämte Mekonomen vid Varberg enda
trafikljuskorsning. Lätt att hitta och lätt att parkera.

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i ”skräpkorgen” vårt svarsmail kan hamna där.