Fönster av högsta kvalité

På Karlsson & Dahl Glasmästeri säljer och monterar vi underhållsfria aluminiumfönster av högsta kvalité från H-Fönstret i Lysekil. Med den unika konstruktionen av aluminium som står emot alla väderförhållanden och trä för en vacker insida, får du det bästa av två världar när det kommer till fönster. Denna unika konstruktion med aluminium i alla bärande och väderexponerade delar ger fönstret en överlägsen livslängd.

Vi ställer höga krav på konstruktion och design. Därför erbjuder vi fönster i en rad olika utföranden som passar både modern och äldre arkitektur som inte bara passar byggnadens utsida, utan även dess insida och ditt hem.

När du köper fönster genom oss måttanpassas varje fönster för att du ska få exakt vad du eftersöker.

 

Snygga dörrar med hög säkerhetsklass

Vi erbjuder också altan- och balkongdörrar som håller samma höga standard avseende design och funktion. De dörrar vi erbjuder har en stark konstruktion med hög säkerhetsklass som även dem passar såväl modern som gammal arkitektur.

Oberoende av hur dina behov ser ut eller vilken stil du har, så har vi garanterat ett alternativ som lever upp till dina önskemål.

Läs mer om de fönster och dörrar som vi erbjuder: www.hfonstret.se

Vill du ha mer information om våra fönster och dörrar? Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer.

Kontakt

Sedan Februari 2018 finns vi på
Stormhallsvägen 2 (mitt emot Brandstationen)

Vi ligger jämte Mekonomen vid Varbergs enda
trafikljuskorsning. Lätt att hitta och lätt att parkera.

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i ”skräpkorgen” vårt svarsmail kan hamna där.