Fasad i glas som sammanlänkar exteriör med interiör 

Naturligt ljus gör gott för oss och större ljusinsläpp har blivit en viktigare del av arkitekturen. Glas går att användas till mycket mer är bara traditionella fönster och gör sig bra med andra material. 

Att välja fasad i glas framför vanliga fönster blir allt vanligare, vilket är förståeligt. Det ger karaktär till ditt hem, samtidigt som det sammanlänkar exteriör med interiör på ett vackert och följsamt sätt. 

Glasfasader från Schüco

Vi erbjuder glasfasader från Schüco som finns i en rad olika utföranden och isoleringsgrader. Schüco förenar design och funktion på ett perfekt sätt där system inte bara är tekniskt sofistikerade, utan även möter högt ställda krav på design. 

Läs mer om glasfasader från Schüco: https://www.schueco.com/se/privatkunder/glasfasader
Önskar du mer information om fasader i glas och vilka möjligheter som finns? Ta gärna kontakt med oss och bolla dina idéer med oss, så kan vi utefter dem presentera vilka lösningar som finns att välja på och hur vi kan göra verklighet av dem.

Kontakt

 

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i "skräpkorgen" vårt svarsmail kan hamna där.