DYFA Väggar

DYFA New York System

DYFAs New York glasväggar erbjuder oändliga användningsområden, som alla kan kombineras med våra New York glasdörrar. Glasväggarna är producerade antingen med individuella glas- moduler, eller som helglasväggar med utanpåliggande spröjs på båda sidor glaset.

Systemet är tillverkat i aluminium och är som standard pulverlackerat i svart, RAL 9005 glans 03 finstruktur, och med 6 mm härdat glas. Helglasväggarna är dock i 8 mm härdat glas.  Ett bra modul mått är ca 500 x 720 mm, men vi tillverkar helt efter dina önskemål. Profilbredden är 35 mm.

Mått efter dina önskemål

DYFAs New York Systemet blir tillverkat utifrån mått och önskemål i det enskilda projektet. Storlekar, färger och fyllningar kan anpassas efter önskemål. Läs nedan om några av de lösningar och möjligheter som finns:

Besök dyfanewyork.com/sv/new-york-vaggar för att se fler detaljexempel.

Kontakt

Sedan Februari 2018 finns vi på
Stormhallsvägen 2 (mitt emot Brandstationen)

Vi ligger jämte Mekonomen vid Varberg enda
trafikljuskorsning. Lätt att hitta och lätt att parkera.

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i ”skräpkorgen” vårt svarsmail kan hamna där.

 

  Kontakt

   

  Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
  Stormhallsvägen, 2
  432 32 VARBERG
  Tel. +46 340-66 66 50

  Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

  Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i "skräpkorgen" vårt svarsmail kan hamna där.