INDUSTRIFÖNSTER FRÅN DYFA

Industrifönster, industriväggar & industridörrar från DYFA NEW YORK

Industrifönster och andra industripartier har blivit väldigt populärt. Inget hem är det andra likt och innebär olika vinklar, mått och förutsättningar. Genom att montera industrifönster skapar man en ljus inomhusmiljö, men ändå med viss avskärmning. Att det har blivit ett populärt val i såväl hem som kontor är inte förvånande – för snyggt är det dessutom.

Med ensamrätt i Sverige tillverkar vi industrifönster DYFA NEW YORK® SYSTEM, vilket är ett unikt och patenterat modulsystem i glas och aluminium som skapar den rätta industrikänslan.


Skräddarsy ett system av industrifönster – precis som du vill ha det

Tillverkningen äger rum i vårt glasmästeri i Varberg där partierna måttanpassas efter dina specifika önskemål. Du bestämmer alltså själv hur stora och hur många rutor som ska produceras.

Möjliga tillval: skjutdörr, pivotdörr eller slagdörr finns som tillval.

Profilerna finns som standard i svart RAL 9005 i strukturlack och 6 mm härdat säkerhetsglas.


Kontakta oss för offert

Industripartierna levereras vanligen som byggelement och slutmonteras på plats med hjälp av en monteringsvideo. Om du önskar kan vi naturligtvis hjälpa till med monteringen antingen med egna erfarna montörer eller samarbetspartners på annan ort.

Vill du ha en offert på industrifönster? Använd gärna kontaktformuläret nedan och bifoga en enkel måttsatt skiss, så återkopplar vi så snart vi kan.

Läs mer om industrifönster från DYFA: https://dyfanewyork.com/sv/

Se filmen om DYFA NEW YORK industrifönster/industriväggar/industridörrar

Kontakt

Karlsson & Dahl Glasmästeri AB
Stormhallsvägen, 2
432 32 VARBERG
Tel. +46 340-66 66 50

Har du frågor om våra produkter, vill få en prisuppgift eller ett leveransbesked?

Var vänlig använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Har ni e-post via gmail eller hotmail ? Ta en titt i ”skräpkorgen” vårt svarsmail kan hamna där.